Kós Hubert

A két magyar közül elsőként Kovács ugrott medencébe. Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett.


Pin Pa Hubert

Milák Kristóf Kós Hubert Mihályvári-Farkas Viktória és a férfi váltó többi tagjának teljesítményére egy.

. Kovács Benedek 15783-mal a harmadik helyen végzett az első futamban majd a másodikban Kós Hubert 15748-cal mindössze négy századdal elmaradva az egyéni rekordjáról a második helyen ért a célba. A Rómában Európa-bajnoki címet szerzett magyar úszó Kós Hubert Bob Bowman csapatában folytatja a pályafutását. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság szerdai zárónapján.

A magyar küldöttség a második legjobb eredményt elérve öt arannyal hét ezüsttel és három bronzzal zárta a medencés viadalokat túlszárnyalva ezzel a tavalyi budapesti Eb termését. A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság szerdai zárónapján.

Bár 150-nél a mellúszó résztáv után a második volt a befejező 50 méteren gyorson mindenkinél jobban úszott. Az UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság szerdai zárónapján.

A két futam összesített eredményei alapján Kós a negyedik Kovács az ötödik legjobb időt teljesítette. Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett. Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett.

Hatalmasat úszott és remek hajrával győzött a 200 vegyes döntőjében Rómában és Európa-bajnok lett a fiatal sportoló. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen szerdán a római úszó Európa-bajnokságon.

Az UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. A magyar küldöttség öt arannyal hét ezüsttel és három bronzzal zárta a medencés viadalokat túlszárnyalva ezzel a tavalyi budapesti Eb termését.

Helyen végzett 200 méter pillangón. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen.

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen szerdán a római úszó Európa-bajnokságon. Ezt a Magyar Úszószövetség székházában tartott zárt körű sajtóbeszélgetésen jelentette be a 19 éves tehetség. A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen.

A 19 esztendős Kós a 200 méter vegyes fináléjában ugrott medencébe. A magyar csapat 5 arany- 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában. Kós Hubert Európa-bajnoki aranyérmes lett 200 méter vegyesúszásban a római Európa-bajnokságon.

Kós Hubert 200 méter vegyesen arany- Késely Ajna 400 gyorson bronzmérmes a Rómában zajló vizes Európa-bajnokságon. Szerdán befejeződtek a római vizes Európa-bajnokság úszóversenyei. Késely Ajna bronzérmes Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson.

Kós Hubert megcsinálta. Az UTE versenyzője ígéretéhez híven. A 24 éves versenyző délelőtt 15681 perces egyéni csúccsal.

Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett. Késely Ajna a női 400 méter gyorson szerzett bronzérmet ugyanebben a számban Fábián Bettina negyedik lett. Verrasztó Dávid a 400 vegyes háromszoros Európa-bajnokaként a legjobb idővel kvalifikált a döntőbe míg a 200 vegyesen junior-világcsúcstartó Kós Hubert negyedikként jutott fináléba amelyben nem lehetett mit kezdeni a hazai medencében fantasztikusan úszó Alberto Razzettivel aki mintegy két másodpercet vert a 41258-cal második helyen záró Verrasztóra.

Kós Huberté volt a legjobb reakcióidő a rajtnál 100 méternél fél testhosszal vezetett. Kós Hubert és Kovács Benedek bejutott a döntőbe 200 méter háton pénteken a római úszó Európa-bajnokságon. A magyar küldöttségnek ez volt az ötödik aranya az olasz fővárosban.

Kós Hubert augusztusi Eb-diadalával karrierje első nagy sikerét aratta a felnőttek között de már a júniusi budapesti vb-n is jól úszott és hatodik lett fő számában. Kós Hubert arany- Késely Ajna pedig bronzérmet nyert a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. A római Eb-n a 200-as sikere mellett 400 m vegyesen és 100 m pillangón egyaránt negyedik helyen végzett 200 háton pedig nyolcadik lett.


341 Me Gusta 4 Comentarios Casa Veronica Interiors Casa Veronica En Instagram Country House In Ouled Ben Tropical House Morocco House Moroccan Homes


Pin On Hubert


Omma Santorini Hotel Architecture Greek Island Greece Hotels


Hubert Cumberdale Salad Fingers Finger Cartoon Charlie The Unicorn


The House Owner Is Seated On A Banquette In The Living Room Hubert Zandberg Designer Living Room Art Oil Painting Abstract City Painting


How I Feel Going To A University None Of My Close Friends Are Going To Fixed Salad Fingers David Firth Rusty Spoon


Pin On Hubert


Pin On Hubert


Pin On Hubert Cance S Soldiers


Pin By Baby Daewon On Our Badminton Athlete Atlet Badminton


Hellyon White Belial I Love You On Twitter Fire Emblem Warriors Fire Emblem Fire Emblem Games


4 10 Coral White 3 4 Length Top Fred David Lrg Tops Clothes Design Women Shopping


Boho Industrial Style Residential Apartments Design Swan Interior Architecture Interior Design Apartment Design


On Hiatus On Twitter Fire Emblem Characters Fire Emblem Emblems


Jeremy Fisher Salad Fingers Jeremy Rusty Spoon


Intense Boho Industrial Interiors Industrial Interiors House Design Wabi Sabi Interior


Pin On Hubert


Pin On Hubert


Pin On Hubert

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1